100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

LEZEN: Maxime Meiland gevraagd voor Playboy

Maxime heeft zichzelf blootgegeven in haar eigen boek, maar gaat zij dat ook letterlijk doen in Playboy? De interesse is er in ieder geval.

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Claire. Samen met haar man en grote liefde, Leroy kreeg zij ruim anderhalf jaar geleden nog een dochter, Vivé. Samen vormen zij een prachtig gezin en zij wonen sinds kort zelfs in hun droomvilla. Het geluk kan niet op.

Playboy aanvraag

Zo’n twee weken geleden bracht Maxime haar eerste eigen boek uit. Hierin vertelt zij eerlijk over haar verleden en wat velen niet weten, is dat dat heel heftig is geweest. Aangezien Maxime zich graag blootgeeft, dacht de hoofdredacteur van Playboy dat Maxime zich ook letterlijk bloot zou geven in het mannenblad. ‘Niek Stolker leek het wel een goed idee om Maxime Meiland op de cover van de Playboy te zetten. Dan denk je natuurlijk meteen: Niek, dat kun je helemaal niet betalen, maar als hij bijvoorbeeld een Heleen van Royen zou benaderen, dan vraagt die gewoon een zak met geld en als die zak geld groot genoeg is, dan doet ze het. Zo zijn vrouwen, zou je misschien denken, maar bij Maxime Meiland is dat helemaal niet zo. Omdat ik haar boek heb geschreven ken ik haar. Ik heb haar tientallen uren geïnterviewd’, vertelt Jan Dijkgraaf in de podcast Nare Jongens.

Gekke vraag

In Maxime’s boek vertelt zij eerlijk over haar verleden, naaktfilmpjes en verkrachting en daarom vindt de schrijver van Maxime’s boek het vreemd dat hij haar voor Playboy heeft gevraagd. ‘Niek had toch wel mogen begrijpen dat iemand die zó’n verhaal te vertellen heeft over het leed dat vrouwen door mannen wordt aangedaan, niet in d’r blote jodokus en een nietje in d’r buik in de Playboy gaat staan’, zegt hij eerlijk. ‘Maar ik heb het Maxime netjes voorgelegd. Zo ben ik. Ik ben niet de baas en niet de manager. Ik ben maar de tussenpersoon. Ik heb gezegd: ‘Ik zou het niet doen, los van of je het zou willen en los van het geld, gewoon niet doen.’

Hier was Maxime het volledig mee eens en ook de hoofdredacteur van Playboy had er begrip voor. ‘Maar hij zei: ‘Het wringt wel een beetje, de inhoud van het boek, maar het zou wel een goede stunt zijn.’ Ik zei: ‘Ja, dat klopt, maar niet met mijn Maxime.” Wat goed om te lezen dat Maxime zo sterk in haar schoenen staat. Ieder z’n eigen keus natuurlijk.

Bron en Beeld: Podcast Nare Jongens

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland