100%NL Magazine Meilandjes vakantie

FOTO’S: De Meilandjes vieren vakantie aan het Comomeer in Italië!

Na veel verhuizingen het afgelopen jaar en opnames van hun eigen TV programma, pakt de familie Meiland eindelijk even hun rust!

Italië

Maxime deelt een paar zonnige foto’s die genomen zijn bij het Comomeer in Italië. Op een van de foto’s poseert ze naast een groen hekje met een zwarte bril op en op de andere staat ze naast haar moeder Erica. Ze zijn duidelijk aan het genieten van de rust en natuurlijk de mooie omgeving! Hopelijk volgen er nog veel meer zonnige foto’s.

Noordwijk

Maxime en Leroy zijn net een paar maanden gesetteld in hun nieuwe huisje in Noordwijk. Ze hebben het prachtig ingericht en Maxime gaf haar volgers bovendien een uitgebreide hometour. Net op tijd voor baby nummer twee! Maxime is nu een paar maanden zwanger en showde ook al haar zwangere buik in de hometourvideo.

Huis van opa en oma

Ook Martien en Erica hebben een prachtig huis gekocht in Noordwijk, dichtbij dochter Maxime. Het lijkt erop dat zij ook al (bijna) zijn gesetteld, aangezien Maxime een paar dagen geleden nog aan het schommelen was met Claire bij het nieuwe stulpje van haar ouders. We zijn ook wel benieuwd naar de inrichting van het huis van Martien en Erica!

Bron en Beeld: Instagram