Wendy van Dijk en Erland
Delen

Na pijnlijke periode geeft Wendy van Dijk een update

Wendy heeft in een korte tijd veel meegemaakt en laat nu weten hoe het met haar gaat..

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is naast haar drukke tv-baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen! Met haar ex Xander de Buisonjé heeft ze zoon Sem van 19 jaar en met haar huidige of ex partner Erland Galjaard heeft ze een 12-jarige dochter genaamd Lizzy.

Uit een eerder huwelijk heeft Erland nog twee dochters: Elena en Charlotte. Op Instagram deelt Wendy af en toe een dierbare foto, van het hele gezin bij elkaar.

Knokkelkoorts

Een tijdje terug werd bekend dat Wendy van Dijk was opgenomen in het ziekenhuis. Wendy en haar zoon Sem werden beiden geveld door het denguevirus oftewel knokkelkoorts, na hun vakantie in Thailand. Toen schreef ze: ‘Alles is wel voorbij gekomen. De koorts die komt en gaat, bizarre pijn in je lijf, benen, onderrug, armen, hoofdpijn en af en toe een bloedneus en afgelopen 2 dagen ineens extreem misselijk en moe. Bloedplaatjes worden in de gaten gehouden. Het ziet er naar uit dat vandaag goed van start gaat dus daar hou ik me aan vast.’

Update

Aan Shownieuws vertelt Wendy over hoe het nu met haar gaat. “Ik heb soms nog wel last van het denguevirus. Ik krijg af en toe een ‘terugklapje’, beetje moe soms, wat haaruitval, of soms pijn in mijn benen.” En gaat ze verder: “Het was echt een naar proces, het was niet misselijk”

Bron: Shownieuws. Beeld: Instagram

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk