100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’

Nicolette straalt als nooit tevoren en zij is ongelooflijk dankbaar voor alle lieve mensen om haar heen. Deze post is zo mooi...

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is, dat weet Nicolette Kluijver maar al te goed. De wereld zakte onder haar voeten vandaan toen er longkanker bij haar werd ontdekt. Een zware longoperatie volgde en sindsdien blijft het altijd spannend voor Nicolette.

Liefde

Nicolette beseft hoe bijzonder het is om in goede gezondheid zoveel lieve mensen om zich heen te hebben. Zij plaatste een prachtige video op Instagram. Wij zien haar kinderen, huisdieren en goede vrienden voorbijkomen. ‘Zoveel liefde in mijn leven. Ik ben zo’n geluksvogel…’, schrijft Nicolette. Misschien heeft zij het hier ook wel over haar “nieuwe liefde”. Onlangs vertelde Nicolette in een interview dat zij aan het daten is en een superleuke klik heeft met iemand. ‘We zitten nog in de verkennende fase’, liet zij toen weten. Of de twee inmiddels al een koppel zijn, weten wij nog niet. Nóg meer liefde in Nicolette’s leven is natuurlijk altijd goed. 😉

Bron en Beeld: Instagram Nicolette Kluijver

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

FOTO: Nicolette Kluijver showt voor het eerst haar nieuwe liefde
FOTO: Nicolette Kluijver showt voor het eerst haar nieuwe liefde
Vermiste hond van Nicolette Kluijver weer terecht: 'Ze liep langs de snelweg'
Vermiste hond van Nicolette Kluijver weer terecht: ‘Ze liep langs de snelweg’
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver