MOOI: Nienke Plas deelt aandoenlijke foto van haar twee oudste kinderen
Zie ook:
Delen

MOOI: Nienke Plas deelt aandoenlijke foto van haar twee oudste kinderen

Nienke laat niet vaak de gezichtjes van haar kinderen zien, maar deze te leuke foto wilde zij graag delen met haar volgers.

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: het is iedere keer weer smullen.

Nienke is al jaren samen met haar grote liefde, Resley Stjeward. Samen kregen zij drie kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley.

Mierzoete foto

Nienke heeft jarenlang het gezicht van haar oudste zoon Frenky-Dean laten zien in vlogs en op Instagram. Een paar maanden na de geboorte van Novi-Jaxx stopte zij met de gezichtjes van haar kinderen te delen. Volgers hebben dus ook nooit het gezichtje van Harley kunnen zien. Tegenwoordig deelt Nienke weer af en toe wat foto’s van haar kinderen en volgers genieten daar enorm van, want de kinderen zijn zó schattig. Dit keer deelde Nienke een foto van haar twee jongens in haar Instagramstory. Terwijl Novi-Jaxx in zijn onesie aan tafel een verhaal vertelt, luistert zijn grote broer Frenky-Dean naar hem. Wat een heerlijke foto is dit en wat worden de jongens groot zeg!

100%NL Magazine Nienke Plas kinderen

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas.

Delen

Meer over Nienke Plas

Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Lees alle artikelen over Nienke Plas