Ferry en Noëlle Somogyi
Zie ook:
Delen

HI-LA-RISCH: Noëlle Somogyi vindt zoontje lachend ÍN de wc

Één van Ferri en Noëlle's zoontjes was zijn speelgoed beu en vond de wc leuker om mee te spelen. Hij klom er zelfstandig in!

Ferri en Noëlle Somogyi

Als je het ons vraagt zijn zij het perfecte koppel: Ferri en Noëlle Somogyi. Samen wonen ze in een prachtig huis in Laren samen met hun drie kinderen: dochter Véda en de tweeling Imre en Lux. Gelukkig voor ons deelt Noëlle regelmatig de leukste kiekjes van het gezinsgeluk zodat wij ook een beetje mee kunnen genieten!

Hilarisch moment

Ouders maken de leukste, maar vooral ook grappigste momenten mee met hun kinderen. Ferri en Noëlle delen al deze momenten graag met hun volgers en dit keer gierden wij het uit. Noëlle deelt beelden van één van haar zoontjes en daarbij schrijft zij: ‘Ferri zegt kom eens dit geloof je niet..’ Op de beelden is Imre of Lux te zien die zelfstandig in de wc is geklommen. Hij lacht er zelf hard om en begint zelfs te stampen in de wc. Op dat lieve snoetje kun je natuurlijk nooit boos worden, maar hier kun je alleen maar heel hard om lachen als ouders. Never a dull moment with kids. Hilarisch dit.

Bron en Beeld: Instagram Noëlle Somogyi

Delen