olcay banner
Delen

OEHLALA: Olcay laat zich van meest sexy kant zien na breuk

PRACHTIG! Olcay straalt in haar prachtige sexy rode jurk.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet.

Olcay heeft de laatste jaren ook verschillende tv-klussen aangenomen. Zo was ze te zien in het Beter laat dan nooit, Boxing Stars en was ze sinds 2014 regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard als deskundige. In 2020 was Olcay te zien in haar eigen docuserie Olcay & Huiselijke geweld.

Breuk

Olcay en Ruud zijn jaren hartstikke gelukkig geweest en zij waren heel verliefd op elkaar. Helaas is aan dit liefdessprookje een einde gekomen. Dit maakte Olcay en Ruud eerder deze week bekend. De twee houden nog steeds van elkaar, maar zij hebben besloten als vrienden uit elkaar te gaan.

Sexy

Na de mediastorm, heeft Olcay Gulsen haar koffers gepakt en is ze naar Venetië gevlogen. Aldaar bezoekt ze het wereldberoemde filmfestival, waarvoor ze zich in de ene na de andere modieuze creatie hult. Op haar Instagram post ze foto’s in een prachtige sexy rode jurk. Wat ziet ze er ge-wel-dig uit. Je ziet het bericht hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Heel mooi babynieuws voor Olcay Gulsen: 'Zo bijzonder'
Heel mooi babynieuws voor Olcay Gulsen: ‘Zo bijzonder’
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen