100pmagazine_olcay
Zie ook:
Delen

Olcay Gulsen laat van zich horen na breuk met Ruud de Wild

Eerder deze week maakten Olcay en Ruud bekend als vrienden verder te gaan. Nu laat Olcay voor het eerst van zich horen.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet.

Olcay heeft de laatste jaren ook verschillende tv-klussen aangenomen. Zo was ze te zien in het Beter laat dan nooit, Boxing Stars en was ze sinds 2014 regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard als deskundige. In 2020 was Olcay te zien in haar eigen docuserie Olcay & Huiselijke geweld.

Breuk

Olcay en Ruud zijn jaren hartstikke gelukkig geweest en zij waren heel verliefd op elkaar. Helaas is aan dit liefdessprookje een einde gekomen. Dit maakte Olcay en Ruud eerder deze week bekend. De twee houden nog steeds van elkaar, maar zij hebben besloten als vrienden uit elkaar te gaan.

Laat van zich horen

Nu, een paar dagen na het bekendmaken van de breuk, laat Olcay van zich horen. Terwijl zij in het vliegtuig zit, maakt zij twee foto’s en deze deelt zij in haar Instagramstory. Op de eerste foto lezen wij: ‘Overal zit een barst in. Dat is hoe het licht binnenkomt.’ Op de tweede foto schrijft zij: ‘Zoveel lieve berichtjes ontvangen. Bedankt.’ Waar Olcay nu naartoe vliegt, is niet bekend. Misschien gaat zij haar verdriet even verwerken in de zon en dat begrijpen wij heel goed.

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen.

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Olcay Gulsen laat van zich horen na verlies van vader: Het kwam onverwachts en met groot verdriet'
Olcay Gulsen laat van zich horen na verlies van vader: Het kwam onverwachts en met groot verdriet’
DROEVIG NIEUWS: Vader van Olcay Gulsen overleden
DROEVIG NIEUWS: Vader van Olcay Gulsen overleden
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen