100%NL Magazine Bridget Maasland

OOH LALA: Bridget Maasland deelt ‘toilet selfies’ met felrode lippen

Bridget Maasland liep tijdens kerstavond in rendier trui rond, maar wat zag zij er prachtig uit. Op Instagram deelt zij wat mooie selfies.

Bridget Maasland

Bridget Maasland is een Nederlandse presentatrice. In haar jongere jaren was Bridget werkzaam als model. Haar eerste televisieklus was bij TMF, waar ze werkte als vj in 1995. Hier is het niet bij gebleven, want Bridget heeft nog tientallen andere programma’s gepresenteerd. Sinds 2007 is Bridget werkzaam bij RTL. Deze zender verliet zij even voor SBS6, maar na een tijdje keerde zij toch terug bij RTL. Bridget presenteert presenteert dagelijks RTL Boulevard. Op liefdesgebied is het rustig bij de presentatrice, maar zij heeft haar grote liefde al gevonden, want dat is haar zoontje Mees.

Toilet selfies

Op Instagram deelt Bridget regelmatig mooie foto’s van zichzelf. Of dat nou in de spiegel, op werk, of een selfie is; haar volgers reageren en liken de foto’s massaal en dat snappen wij helemaal. Dit keer plaatst Bridget een drietal foto’s, die genomen is op een plek waar normaal gesproken niet veel foto’s worden gemaakt: de wc. In een foute kersttrui poseert Bridget met haar felrode lipstick. ‘Toilet selfies in rendier trui’, schrijft zij eronder. Wauw, wat staat Bridget er weer prachtig op. Een foute kersttrui of een galajurk, dat maakt voor de blonde presentatrice niet uit, want zij blijft een super knappe vrouw.

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland