Wegzwijmelen bij de nieuwe romantische video van Jutta en Jake Paul
Zie ook:
Delen

Wegzwijmelen bij de nieuwe romantische video van Jutta en Jake Paul

De twee zijn al maanden tot over hun oren verliefd en dat blijkt maar weer uit de video die de schaatster plaatst.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta is momenteel weer gelukkig in de liefde. De blonde schaatster heeft haar hart verloren aan Amerikaanse mediapersoonlijkheid en bokser Jake Paul. De twee lijken tot over hun oren verliefd.

Romantische video

Jutta en Jake wonen niet dicht bij elkaar in de buurt, maar zij zoeken elkaar regelmatig op. Zo verbleef Jutta in de maand juni flink wat dagen in Amerika en kort daarvoor verraste Jake zijn vriendin met een bezoekje aan Nederland. De twee hebben allebei een druk trainingsschema, dus voor zowel Jutta als Jake gaat het sporten gewoon door als zij met elkaar zijn.

Jutta deelt op Instagram veel beelden van en met haar liefje en dit keer is het een video, waarin de mooie momenten van de maand juni zijn vastgelegd. Je ziet Jutta en Jake samen trainen, maar ook de romantische momenten zijn te zien. ‘Geluk & hard werken in juni’, schrijft Jutta eronder. ‘Jij inspireert me’, reageert Jake. Het is zo mooi om te zien dat het sportkoppel tot over hun oren verliefd is. Wij genieten met hun liefdesgeluk mee.

https://www.instagram.com/reel/Cu7XHKBRqz6/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

FOTO'S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party
FOTO’S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party
Jutta Leerdam openhartig over breuk: 'Ik heb een geweldige tijd gehad'
Jutta Leerdam openhartig over breuk: ‘Ik heb een geweldige tijd gehad’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam