Shelly Sterk in bikini: 'Beetje decolleté op de gram, hatsjee'
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk in bikini: ‘Beetje decolleté op de gram, hatsjee’

Shelly geniet momenteel van een heerlijke vakantie met haar zoon en man. De foto's liegen er niet om; wat ziet het er geweldig uit!

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Waar Shelly haar volgers’ aandacht ook mee trekt, is het prachtige huis dat zij en Mark samen hebben verbouwd in Spanje. Het gezin vliegt er regelmatig naartoe en dat snappen wij maar al te goed, want het huis ontbreekt hen aan niets en ziet er echt prachtig mooi uit vanbinnen en vanbuiten.

In bikini

Shelly, Mark en Jake genieten al heel wat dagen van een heerlijke vakantie met elkaar in Spanje. Op Instagram deelt Shelly regelmatig een reeks foto’s met haar volgers en daar wordt iedereen heel blij van. Dit keer is het een reeks vakantiefoto’s en alle foto’s stralen geluk uit. Shelly somt even op wat er op iedere foto te zien is. ‘Potverdikkie wat zijn we aan het genieten! 1. Beetje decolleté op de gram, hatsjee 2. Jake’s bruine beentjes 3. Toetjes 4. Jaarlijkse trapfoto 5. Kussen met papa 6. Stranddoekjes 7. Nog meer toetjes 8. Blij kinderkoppie Zo. Ben ik nu officieel een influencer nu ik zo’n mega onhandig lijstje als caption heb gebruikt?’, vraagt zij haar volgers. Echt iédere foto is mooi. De foto’s van Jake met zijn toetjes zijn onze favoriet.

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.

Delen

Meer over Shelly Sterk

Wegsmelten bij de foto's van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
Wegsmelten bij de foto’s van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
Lees alle artikelen over Shelly Sterk