100%NL Magazine Jan de Hoop
Zie ook:
Delen

Spannende dag voor Jan de Hoop: ‘Ik weet niet wat ik meemaak’

Jan de Hoop heeft vorig jaar besloten te stoppen met presenteren. Jan stond bekend om zijn mokken en truien en om die reden is het vandaag een speciale dag.

Jan de Hoop

Vrijwel dagelijks was Jan de Hoop te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren was hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws. Donderdag 2 juni 2022 presenteerde Jan voor de allerlaatste keer zijn geliefde RTL Ontbijtnieuws.

Spannende dag

Het is vandaag op vele vlakken een spannende dag voor Jan de Hoop. Hij was vanochtend namelijk weer eens op bezoek op zijn oude, vertrouwde werkplek en dat was niet zonder reden. Eerst checkte Jan samen met Robbie Kammeijer de nieuwe desk, maar hij moest vanuit het Ontbijtnieuws gelijk door naar Beeld en Geluid, want daar staat hem iets bijzonders op te wachten. De trui die hij droeg en de mok waaruit hij dronk tijdens zijn laatste Ochtendnieuws worden namelijk in de collectie opgenomen. Dit is immers hetgeen waar Jan altijd mee opviel en waar mensen steeds weer naar keken. Wij snappen dus wel dat Beeld en Geluid deze trui en mok in hun collectie wil. ‘#ikweetnietwatikmeemaak #lievehelp’, zijn de hashtags die Jan onder zijn bericht plaatst en daar kunnen wij alleen maar om lachen. Dit moet vast een grote eer zijn voor Jan en dat gunnen al zijn fans en volgers hem natuurlijk van harte.

https://www.instagram.com/p/CnTqdvPII01/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jan de Hoop.

Delen

Meer over Jan de Hoop

Slecht nieuws voor Jan de Hoop en Coen: 'Ooggetuigen hebben de politie gebeld'
Slecht nieuws voor Jan de Hoop en Coen: ‘Ooggetuigen hebben de politie gebeld’
MOOI: Jan de Hoop deelt bijzonder liefdesnieuws
MOOI: Jan de Hoop deelt bijzonder liefdesnieuws
Lees alle artikelen over Jan de Hoop