100pmagazine_tabitha
Zie ook:
Delen

Tabitha deelt hilarische en realistische selfies van laatste loodjes

Tabitha heeft de laatste weken van haar zwangerschap duidelijk niet heel veel uitgevoerd. De foto's die zij deelt, zijn niet heel verschillend.

Tabitha

De 29-jarige zangeres Tabitha kennen we onder andere van het programma Beste Zangers en haar hits Hij is Van Mij en Slapen Met Het Licht Aan. De zangeres is al jaren samen met Mauron en de twee zijn sinds vorig jaar zelfs verloofd. Van trouwen is het nog niet gekomen, want ruim een jaar geleden werd het stel voor de eerste keer ouders van een dochtertje Imaya. Begin dit jaar liet zij weten opnieuw zwanger te zijn en ook dit blijkt een meisje te worden. De sprookjesachtige bruiloft is natuurlijk ook veel specialer met Imaya en hun tweede dochtertje als bruidsmeisjes.

Zwangerschap

De afgelopen maanden plaatste Tabitha regelmatig foto’s van haar snelgroeiende babybuik. De afgelopen weken deelde zij hier wat minder over en daarom dachten sommige volgers dat zij misschien al wel zou zijn bevallen. Niets blijkt minder waar, want Tabitha plaatst nu een reeks selfies van zichzelf die zij de afgelopen weken heeft genomen. ‘Is wel weer tijd voor een paar goeie selfies. Moet toch een beetje relevant blijven hierzo op Instagram, dat is namelijk erg belangrijk. Dus bij deze mijn beste fancy kiekjes van de afgelopen weken. joe joe fijn weekend! #LeukJohDieLaatsteLoodjes’, schrijft zij onder de foto’s, waar wij enorm om moeten lachen. Of Tabitha dit typte met een baby in haar armen of dat zij nog héél even op haar kleintje moet wachten, is niet bekend. 

https://www.instagram.com/p/Cjr74uCIjAm/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Tabithamusik.

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Lees alle artikelen over Tabitha