100pmagazine bibi chester en teddy
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Teddy en Chester schudden de heupjes los op kerstmuziek

Als het aan Teddy en Chester ligt, mogen de feestdagen beginnen. Zij zijn al helemaal in de mood met gezellige kerstmuziek in september.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Heupjes los

Wij moeten nog flink wat weken wachten op de feestdagen, maar als het aan Teddy en Chester ligt, begint kerst vandaag al. Deze twee vrolijke kindjes dansten een hele middag lang op kerstmuziek in de woonkamer en Bibi en de hond deden gezellig mee. ‘Bijna kerst hoor Ted’, schrijft Bibi onder deze video. Wij worden zó blij van deze beelden. Het hele gezin schudt de heupjes los en zij zijn allemaal ongelooflijk vrolijk.

‘Wat worden ze groot en wat dansen ze mooi en wat zijn ze leuk!’, ‘Wat een gezelligheid heerlijk’ en ‘Kids hebben geluk met zulke gezellige ouders’, is een kleine greep uit de reacties. Dit is toch fantastisch!?

https://www.instagram.com/reel/CxapBQKtqbD/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Lees alle artikelen over Bibi Breijman