100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

VIDEO: Teddy straalt van geluk in bijzondere jurk!

Teddy, de dochter van Waylon en Bibi, kon haar geluk niet op toen ze een prachtige jurk aan mocht!

Waylon en Bibi

Na een heftige periode zijn Waylon en Bibi sterker dan ooit. Het liefdesduo is op dit moment zelfs zo gelukkig dat ze afgelopen week de liefde hebben laten vereeuwigen door middel van een tattoo! Samen heeft het stel twee prachtige kinderen: dochter Teddy en zoon Chester. Voor die laatste lieten Waylon en Bibi een tattoo zetten, heel toepasselijk: een schaakstuk. Een foto van de matching tattoo’s zie je hier!

Teddy

Hoewel Chester echt een te schattig ventje is om op te vreten is zijn oudere zus Teddy ook een waanzinnig exemplaar. Ze windt je zo om haar vinger met haar uitbundige karakter en donkere ogen. Wij zijn fan!

We hebben respect voor Bibi, want een paar weken geleden vertrok ze samen met haar twee kinderen naar Bali, zónder Waylon. Ga er maar aan staan. Maar ze deed het, en hoe! Samen met haar kinderen beleefde Bibi een geweldige vakantie waarvan ze regelmatig de allerleukste foto’s deelde. Een aantal van die foto’s zie je hier!

Ook op Schiphol was het een tranentrekker toen Waylon na een aantal lange weken eindelijk zijn kinderen weer in de armen sloot. Natuurlijk werd dit allemaal op video vastgelegd zodat wij ook een potje mee konden huilen.

Stralen van geluk

Op haar Instagrampagina deelt Bibi regelmatig de allerleukste foto’s en video’s van haar kinderen, en haar volgers kunnen er geen genoeg van krijgen! Ook de laatste video die ze gepost heeft gaat door het dak.

Teddy draagt een blauwe Frozen-jurk en is daar zichtbaar dólgelukkig mee. ‘Betoverde blijdschap’, schrijft Bibi bij de video. We zien Teddy vol bewondering naar zichzelf kijken en wil de jurk niet meer uittrekken. Zó schattig!

‘En dit is nou precies wat kleding met je hoort te doen! Als volwassene terug naar je kind zijn! En helemaal betoverd worden en blij zijn! Mooi om dit zo te zien’, schrijft een van Bibi’s volgers. En daar zijn wij het 100% mee eens!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon