100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

Waylon sluit gezin weer in armen en de emoties lopen hoog op

Nadat Bibi en de kinderen terugkwamen van een vakantie in Bali, stond Waylon hun met rozen en ballonnen op te wachten. Wat een geluk en emoties!

Bibi Breijman

Alweer heel wat jaren zijn Bibi en Waylon een stel. Samen zijn ze de ouders van Teddy en Chester. Na de geboorte van haar zoon Chester at Bibi helemaal op haar roze wolk, maar helaas was deze van korte duur. Want vanaf het moment dat Yvonne Coldeweijer naar buiten bracht dat Waylon niet altijd trouw is geweest aan Bibi barstte er een bom in de relatie van de twee. Waylon bekende schuld en deed er vervolgens alles aan om Bibi voor zich terug te winnen.

Voor zover wij weten is Waylon dat gelukt. Tijdens een interview tijdens het programma Kahlid & Sophie gaf Waylon aan: ‘Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb waarin ik dat allemaal niet meer hoef te doen.’

Bali

Samen met een goede vriendin, Teddy en Chester was Bibi aan het genieten van een welverdiende vakantie op Bali. De foto’s die zij deelden waren jaloersmakend, maar vooral ontzéttend mooi. Degene die niet meereisde naar Bali, was Waylon. Dat hij zij gezin heeft gemist, staat vast. Gistermiddag kwamen Bibi en de kinderen terug van vakantie en daar stond Waylon hun op te wachten met rozen en ballonnen. Bibi filmde Teddy toen zij haar vader door het raam zag. De kleine meid was helemaal door het dolle. Vervolgens pakt Waylon zijn dochter vast en knuffelt hij haar heel stijf. ‘Ja dat valt tegen hé, dan word je even geplet’, roept Bibi.

Na Teddy kust Waylon zijn zoontje Chester, die geduldig in de kinderwagen zit te wachten. Teddy geeft Waylon nog een tekening, maar dan is het tijd voor Bibi. Waylon loopt naar haar toe, zoent en knuffelt haar en begint: ‘Hey knapperd’. Wat een geweldig ontvangst is dit. Wij worden zo blij van dit gezinsgeluk..

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon