100%NL Magazine Bibi Breijman

VIDEO: Teddy verrast zwangere Bibi met zelfgemaakt bed!

Wat is Teddy toch een schattig meisje! Vandaag heeft ze haar moeder Bibi op een wel hele lieve manier verrast!

Bibi Breijman

Bibi Breijman is al jaren samen met haar grote liefde: zanger Waylon. De twee wonen samen met hun dochter Teddy in een prachtige woning, die perfect ingericht is. Aan LINDA. liet Bibi een tijdje geleden weten: ‘Ik wilde de Indische stijl in ere houden. De openhaardkamer kreeg Haags blauw op de muren, een ode aan mijn stad.’ Benieuwd naar de woning van Waylon en Bibi? Die zie je hier.

Spannende tijden

Het zijn spannende tijden voor Waylon en Bibi, want nog eventjes geduld en hun tweede spruit dient zich aan! Samen hebben ze al een dochter: de ondeugende Teddy.

De maanden tikken voorbij en de laatste loodjes komen in het zicht voor Bibi, die net als bij de zwangerschap van Teddy een heftige zwangerschap heeft. Bibi’s buik groeit al goed, zo deelde ze laatst een bijzonder filmpje op social media waarop haar bewegende babybuik goed te zien was. Het blijft een wonder!

Teddy verrast met een zelfgemaakt bed

Bibi en Teddy zijn niet alleen moeder en dochter, maar ook beste vriendinnen! Regelmatig deelt Bibi de allerleukste foto’s en video’s van haar kleine meid en het is duidelijk te zien dat de twee een onverwoestbare band hebben. Zo mooi om te zien!

Vandaag werd Bibi door haar schattige dochter verrast met een zelfgemaakt bed! Natuurlijk, Waylon heeft er ook aan meegeholpen, maar de manier waarop Teddy haar moeder aan het verrassen is, is té lief!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman