100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Thomas en Elianne delen adembenemende beelden van zwangerschapsshoot

Elianne telt nu echt af tot de bevalling en daarom heeft zij haar mooie buik nog even vastgelegd op camera. De foto's zijn echt práchtig.

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Uit zijn vorige relatie met Myrthe Mylius kreeg Thomas een zoon genaamd Jack. Helaas hield de relatie geen stand en gingen Thomas en Myrthe uit elkaar. Toch hebben ze altijd een hele goede band gehouden en vormen ze samen een hartstikke leuk samengesteld gezin.

Het liefdesgeluk lachte Thomas Berge een lange tijd niet toe, totdat hij oog in oog kwam met Elianne Zweipfennig. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de twee en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het stel is vorig jaar zelfs stiekem getrouwd. Samen kregen zij een zoontje, Saint en momenteel verwachten zij opnieuw een kindje.

Dagen aftellen

Thomas en Elianne tellen de dagen tot de bevalling nu echt af. Wanneer Elianne gaat bevallen van haar dochter, weten wij niet, maar het is echt bijna. Op Instagram deelt zij adembenemende foto’s die zijn genomen tijdens een zwangerschapsshoot.

‘Nog eventjes in een huis vol mannen en dan krijg ik versterking door de komst van onze prachtige dochter. Hoe zal ze eruit gaan zien? En op wie zal ze lijken? Op de echo’s zien ze veel haar… Saint werd geboren met blond en bijna geen haar en dat word nu pas beetje bij beetje meer. Ik ben dus enorm benieuwd naar of ik straks de strikjes al kan klaar leggen’, schrijft zij erbij. Wat een geluk. Zij kunnen niet wachten om hun kleine meid in de armen te houden en dat snappen wij heel goed.

https://www.instagram.com/p/C06N_nCoAKG/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning en Thomas Berge

Delen

Meer over Thomas Berge

ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Lees alle artikelen over Thomas Berge