100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’

Thomas en Elianne maakten vorige week bekend uit elkaar te zijn. Elianne laat regelmatig van zich horen.

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas was een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is in het geheim getrouwd en in december 2022 werden zij ouders van een zoon, Saint. Vorig jaar maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer werdt het een meisje: Sky Méa. Helaas maakte het stel vorige week bekend dat hun liefdespad niet verder bewandeld zal worden…

Een frisse start

Elianne heeft het heel moeilijk met de breuk, maar zij probeert positief te blijven. Op Instagram plaatste zij vandaag een foto en daarbij schreef zij de emotionele tekst: ‘Goedemorgen, een nieuwe week, een frisse start. Ik probeer elke dag het allerbeste ervan te maken en positief te zijn en te blijven. Soms gaat het goed en soms helemaal niet. Tijd heelt alle wonden toch?’ Elianne wenst al haar volgers de beste maandag ever en zij eindigt met: ‘GENIET. Voor je het weet is het voorbij.’ Wat een mooie, maar ook ontroerende woorden van Elianne.

100%NL Magazine Elianne Zweipfenning

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning

Delen

Meer over Thomas Berge

Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Thomas Berge en Elianne bevestigen breuk: 'Mijn hart is in duizend stukjes gebroken.'
Thomas Berge en Elianne bevestigen breuk: ‘Mijn hart is in duizend stukjes gebroken.’
Lees alle artikelen over Thomas Berge