100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Wegsmelten bij de vakantiekiekjes van Bibi en haar kinderen

Bibi, Waylon en de kinderen zijn aan het genieten van een heerlijke vakantie samen. De foto's die zij deelt, zijn weer om bij weg te smelten.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers. Ook wij smelten keer op keer weg bij het zien van hun ondeugende koppies.

Vakantiekiekjes

Wanneer Bibi, Waylon en de kinderen op vakantie zijn, zijn wij voor ons gevoel ook een beetje mee. Bibi deelt altijd veel vakantiekiekjes, of leuke video’s van haar kinderen en dat tot grote vreugde van ons en haar ruim 700.000 volgers. Dit keer is het een reeks foto’s waarvan onze harten weer sneller gingen kloppen. Bibi, Chester en Teddy stralen op de foto’s. ‘Wat een lieve foto’s, doen jullie goed! Genieten met elkaar’ en ‘Prachtige foto’s de liefde straalt er van af’, reageren twee volgers. Wat is het toch een prachtig gezinnetje.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman