Yolanthe Cabau banner
Zie ook:
Delen

OOH LALA: Yolanthe showt rondingen in strakke, paarse jurk

Yolanthe heeft zich van haar meest sexy kant laten zien tijdens de Golden Globes 2023. De foto's die zij deelt liegen er niet om.

Yolanthe

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava.

Moeder en zoon hebben een ontzettende hechte band samen en brengen daarom zoveel mogelijk tijd met elkaar door. Als Yolanthe opnames heeft in het buitenland neemt ze Xess zoveel mogelijk mee, wanneer dat kan. Ook genieten Yolanthe en Xess Xava zo nu en dan van een prachtige vakantie samen.

Poseren in strakke jurk

Yolanthe laat zichzelf regelmatig van haar meest sexy kant zien. Zo straalt zij vaak bij fotoshoots, maar ook maakt zij zelf de mooiste foto’s. Yolanthe heeft een lichaam waar menig vrouw jaloers op is en waar zij zelf heel trots op mag zijn. De presentatrice traint er hard genoeg voor en dat mag zij dan ook laten zien aan haar volgers. Vaak poseert Yolanthe in strakke, korte outfits op Instagram en ook dit keer laat zij haar volgers weer blozen. In een strakke, lange jurk verschijnt zij bij de Golden Globes 2023 in Los Angeles. In deze prachtige jurk laat zij al haar rondingen zien en dat vraagt om veel lovende reacties. ‘Zoooooo gaaf!!!!! Prachtig!!!’ en ‘Wauw.. wat ben je toch een prachtige vrouw!’, schrijven twee volgers en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn..

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau.

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: 'Daar heb ik altijd moeite voor gedaan'
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: ‘Daar heb ik altijd moeite voor gedaan’
OELALA: Yolanthe gespot met deze knappe man!
OELALA: Yolanthe gespot met deze knappe man!
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau