Shop de mooiste sneakers én spaar voor je vakantie!
Delen

Shop de mooiste sneakers én spaar voor je vakantie!

Stel je het shoppen en kopen van die zomerse sneakers en schoenen ook al een tijd uit om te sparen voor je vakantie? Shop nu en profiteer van zomerse kortingen én houd geld over voor die welverdiende vakantie! Win win!

Must have collectie met korting

Rehab sneakers zijn zo veelzijdig en gevarieerd dat het voor iedereen een goede keuze is. Van fijne sneakers, stoere biker boots of nette schoenen, er is voor ieder wat wils. Deze zomer heeft Rehab ook weer flink uitgepakt en kunnen we onze ogen niet van de te gekke collectie afhouden. Om de collectie nog aantrekkelijker te maken dan hij al is, geven ze ook nog eens hele fijne kortingen weg zo net voor de vakantie, ideaal dus!

Hoge kwaliteit sneakers

De sneakers van Rehab zijn niet zomaar sneakers, het zijn sneakers met een hoge kwaliteit die net dat beetje extra bieden. Het zijn sneakers met allen hun eigen karakter waardoor ze uniek zijn op hun eigen manier. De nette schoenen kunnen bijvoorbeeld voorzien zijn van een mooie kleurovergang of een metallic look. De sneakers kunnen er echt uitspringen of kunnen subtiel je aandacht vragen. Het thema van de collectie draait vooral om positiviteit: Good Vibes Only. Zo zijn de schoenen creatief, origineel en uniek. Bewonder ze zelf maar eens, welke is jouw favoriet?

EXTRA korting!

Om de vakantie goed in de luiden geeft Rehab nog eens 20% korting weg bovenop de eerste korting aan alle trouwe lezers van 100%NL Magazine! Gebruik de code: TRAVEL20 (de extra kortingscode is geldig t/m 15 okt. 2021 bij bestelling v.a. €100)

Dames sneakers

Rehab Ashley sneaker met beige, – 50% korting

Rehab Sylvia Snake 121 White sneaker, -20% korting

Rehab Ziya Snake 121 Pink sneaker, -30% korting

 

Heren sneakers

Rehab Tygo Croco Dark and Grey Sneakers, 50% korting

Rehab Horos Kaki White sneakers

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Rehab.

Delen