Met déze bijzonder mooie badjassen is opstaan elke dag een feestje!

Met déze bijzonder mooie badjassen is opstaan elke dag een feestje!

Niets lekkerder dan ’s ochtends jezelf in je warme, zachte badjas te hijsen. Veel Nederlanders zweren dan bij de badjassen van Vossen. Deze zijn niet alleen heerlijk zacht en warm, maar ook beschikbaar in vrijwel alle maten!

Vooral tijdens deze koude maanden is het ontzettend prettig om je badjas aan te trekken zodra je het koud krijgt. Niets vervelender namelijk dan je dag bibberend te beginnen! Bovendien kan het hele gezin genieten van dezelfde zachte badjassen. Vossen heeft namelijk badjassen voor mannen, vrouwen én kinderen.

Dat niet alleen, ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in de mooiste kleuren. Denk aan blauw voor paps, rood voor mams en geel of groen voor de kids. Een grote gezellige boel aan de eettafel ’s ochtends!

Over een origineel cadeau gesproken. Is jouw partner, vriend(in), zoon, dochter, vader of moeder binnenkort jarig? Dan maak je ze ontzettend blij met een badjas van Vossen. De bed- en badtextiel producten van Bonna Benelux, waaronder het merk Vossen, zijn te koop in winkels verspreid door heel Nederland! Via 085- 7440890 of [email protected] kun je dealers opvragen bij jou in de buurt. Dat wordt shoppen! Weer eens iets anders dan sokken, of een cadeaubon. 😉

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bonna Benelux.