Wonen & Leven

Deze cadeautjes komen altijd van pas!

Heb je echt geen idee wat je moet geven aan je geliefden deze Sinterklaas? Ben je het zat om elk jaar weer met sokken op de proppen te komen? Dan kan je er ook voor kiezen om iemand iets te geven waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben! Wij hebben namelijk een paar fantastische maar ook zeker nuttige cadeaus voor jullie uitgezocht.

Ruim alle pepernootkruimels en dennennaalden op met dit product!

Als alle feestdagen weer zijn gevierd en de kerstboom weer netjes is afgetuigd (laten we er nog even niet aan denken), wordt het natuurlijk tijd om het huis een grote schoonmaakbeurt te geven! Het perfecte apparaat hiervoor is de Kärcher Floor Cleaner FC5! Een snelle schoonmaak is gegarandeerd, want met dit geweldige product kun je zuigen & dweilen in één beweging. En dat op alle harde vloeren, inclusief parket en laminaat. De vloer is bovendien binnen 2 minuten alweer droog. Dankzij dit innovatieve product houd je dus meer tijd over voor de leuke dingen in het leven!

Koop hier je cadeautje!

 

Alles wat je krijgt moet ook weer opgeborgen worden...

Ook dit jaar pakt de Sint weer uit en brengt hij gigantisch veel mooie cadeaus waar je hartje sneller van gaat kloppen. Menig vrouw denkt eigenlijk al gelijk ‘waar zal ik al deze cadeaus laten’? Alles wat je krijgt van de Sinterklaas moet namelijk ook weer opgeborgen worden! Curver heeft fantastische producten die jouw huis na Sinterklaas weer spik en span doen lijken. De Curver Infinity-lijn zijn opbergboxen die zijn geïnspireerd op Scandinavisch design. Comfortabel in zijn handgrepen en gemakkelijk schoon te maken. De deksel is bij deze lijn los verkrijgbaar en met deksels zijn ze gemakkelijk te stapelen. Ideaal om alle Sinterklaascadeaus weer netjes mee op te bergen!

Koop hier je cadeautje!

 

Word niet natgeregend deze feestdagen!

Heel erg gezellig al die feestdagen, maar we moeten natuurlijk ook droog en modieus overkomen op alle feestjes die gaan komen! Waar kan dat beter mee dan met een paraplu! Eén regenbui en je kerstkapsel en make-up zijn totaal verpest. Dan is een paraplu zeker geen overbodige luxe. In ons regenachtige land komt dit meer dan nuttige cadeautje altijd wel van pas. Dit mooie pareltje is voor 14,99 te koop bij bol.com. Naast dat deze paraplu er super hip uitziet, kan je er ook nog eens doorheen kijken! Dit voorkomt onhandige botsingen met andere mensen of beschamend tegen een lantaarnpaal aanlopen.

Koop hier je cadeatje!

 

Het perfecte zoncadeau!

Ken jij iemand die deze winter nog op vakantie gaat naar de zon? Dan is dit cadeau superhandig om mee te nemen! Het ziet eruit als een zonnebrandcrème, maar het is eigenlijk een leeg doosje die je kunt vullen met je waardevolle spullen. Lig je lekker op het strand en zou je graag een duik willen nemen in de zee, maar ben je bang dat je spullen worden gestolen? Dan is dit doosje perfect om diefstal te voorkomen. Of de dief in kwestie moet op zoek zijn naar een zonnebrandcrème.

Koop hier je cadeau!

Blijf warm deze winter met de badjassen van Vossen!

Wie houdt er niet van? 's Ochtends je bed uitstappen om vervolgens een heerlijke warme zachte badjas aan te trekken. Vooral tijdens de wintermaanden is het heerlijk om even snel in je badjas te springen als je het koud hebt. De badjassen van Vossen zijn hiervoor werkelijk perfect! De badjassen van Oostenrijkse topkwaliteit zijn dermatologisch getest en daardoor heel huidvriendelijk. Daarnaast zijn ze ook nog eens superwarm en lekker zacht! Het ultieme cadeau voor de feestdagen dus!

Vind hier de dichtstbijzijnde winkel en koop je cadeau!


Gewoon het leukste blad van Nederland