Wonen & Leven

Deze fantastische cadeaus wilt IEDERE vrouw hebben!

Het vinden van het ideale cadeau is nog een hele klus. Tegenwoordig koop je vaak alles wat je écht nodig hebt direct zelf en dan wordt het de tijd van Sinterklaas- en Kerst… Maar no stress! Wij helpen je een handje en geven je een paar superleuke cadeau ideeën die altijd leuk zijn om te krijgen!

Luxe geur in huis

Wie houdt er niet van een heerlijke luxe geur in huis?! Geef een geurbeleving cadeau van SAVOR-Home. Met een Room Spray of huisparfum geef je jouw ruimte een heerlijke geur. Vooral ’s winters, wanneer je veel thuis bent, is dat iedere dag genieten! Ook hebben zij sinds kort unieke geurkaarten in hun assortiment, voor de kleinere ruimtes in jouw huis, en de handige Eliminate Spray, die nare geurtjes elimineert i.p.v. maskeert. Kies jouw favoriete geur en ontvang nu met de actiecode: feest2017 ook nog eens 25% korting.

Koop hier je cadeau!

Kijkje in de wereld van de showbizz

Duik eens lekker in de wereld van Showbizz en televisie met het boek Alles voor de show? van Roline Hiltermann, die al jaren werkt voor diverse televisieprogramma’s. Een fijn fictieboek over liefde, drama en verwende sterren. Zin in een heel ander boek, maar ook met als thema de showbizz? Sterfotograaf William Rutten, die o.a. vaak de cover van 100%NL Magazine schiet kan prachtig vertellen en vertelt in PicStory de meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen aan de hand van zijn allermooiste foto's.

Koop hier het boek Alles voor de show? en hier het boek PicStory!

Kerstversiering

Begin december is het de tijd dat wij officieel (eindelijk!) ons huis mogen versieren. Ieder jaar valt er wel minstens 1 bal kapot. Dus waarom niet de boom wat aanvullen met prachtige nieuwe exemplaren? Kijk bijvoorbeeld eens naar de unieke kerstdecoratie van het merk Vondels. Dáár wordt je pas hebberig van!

Koop hier je cadeau!

Persoonlijk tintje

Wil je graag iets persoonlijks geven? Bij veel websites kun je heel gemakkelijk een gepersonaliseerd cadeau maken, denk bijvoorbeeld aan Bulbby. Geef bijvoorbeeld een met kookschort of foute kersttrui mét naam erop. Wat ook leuk is, is een gepersonaliseerd cadeau voor aan de muur. Fotocadeau heeft een groot assortiment; het kan bijvoorbeeld op hout, maar ook op een schoolplaat, echt een uniek cadeau!

Koop hier je cadeau voor aan de muur,  hier je kersttrui en hier het kookschort!


Gewoon het leukste blad van Nederland