Wonen & Leven

Last van obstipatie? Dit geneesmiddel brengt verlichting!

Heb jij vaak last van chronische of steeds terugkerende obstipatie? Dan brengt Metamucil* verlichting! Metamucil* is een geneesmiddel dat bestaat uit 100% natuurlijk vezels. De vezels in Metamucil* hebben het vermogen om water vast te houden.

Na het innemen van Metamucil* worden de vezels vermengd met de darminhoud wat zorgt voor een zachte, niet irriterende vulling van de darm. Hierdoor wordt de werking van de darm gestimuleerd en wordt daarmee de stoelgang bevordert.

Metamucil* kun je gemakkelijk toevoegen aan een glas water en opdrinken bij het ontbijt. Het geneesmiddel is verkrijgbaar in 2 smaken: Metamucil suikervrij Orange en Metamucil suikervrij Lemon. Doordat het geen suiker bevat, is het ook geschikt voor mensen met diabetes.

*Metamucil (Isphagula Hus (psylliumvezel)) is een geneesmiddel, lees voorgebruik de bijsluiter. Gebruik bij kinderen beneden de 6 jaar alleen op doktersvoorschrift. Niet gebruiken bij plotseling optredende buikpijn, vernauwing –obstructie- van de darm, bekneld zittende ontlasting, een rectale bloeding met onbekende oorzaak of moeite hebben met slikken.
 
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Teva.

 


Gewoon het leukste blad van Nederland