Wonen & Leven

OMG! Deze kast vouwt alle kleding voor je op!

Heb jij ook zo’n hekel aan al je kleding opvouwen? Veel mensen vinden het een rotklusje. Daar kunnen wij ons heel wat bij voorstellen! Vaak eindigt kleding rommelig op een hoopje in de kledingkast. Was er maar een manier waarop je nooit meer één kledingstuk hoefde op te vouwen. Nou die is er nu!

Binnenkort komt er een kast die alle kleding voor je opvouwt. Het klinkt bijna als een droom die werkelijkheid wordt! De kast ziet er supermodern uit en is waarschijnlijk enorm duur. Maar dat heb je er zeker voor over als je een hekel hebt aan kleding opvouwen!

Je hoeft alleen de kleding in de onderste lade te gooien en de 'robot' kast vouwt de kleding voor je op. Zodra de kleding is opgevouwen, legt de kast de kleding netjes op een stapeltje bovenin de kast. Helaas vouwt de kast niet alle kleding op! Met sokken weet de kast nog geen raad mee.

Wat ons betreft is een kast die je kleding opvouwt nog niet genoeg. Graag zien we ook nog een kast die al onze kleding strijkt! Dromen mag toch? Zie hieronder het filmpje van de revolutionaire kast.

 


Gewoon het leukste blad van Nederland