Wonen & Leven

Op deze droomlocatie trouwden Simon en Annemarie Keizer!

Wil jij ook zo’n sprookjesachtige bruiloft net als Simon en Annemarie? Ze gaven elkaar het jawoord op Landgoed Waterland; een prachtige locatie in de Randstad (Velsen-Zuid). Je kunt hier als een echte sprookjesprins(es) in een koets met witte paarden of gewoon in een mooie auto worden gebracht naar het fantastische 18e eeuwse landhuis. Al applaudisserend word je ontvangen door al je gasten en word je naar het romantische prieel gebracht waar de bruiloft plaatsvindt. In deze prachtige omgeving te midden van alle prachtige natuur en het fenomenale landhuis wissel je samen de huwelijksgeloften uit.

Na de plechtigheid kan het samen worden gevierd in de binnen- of buitenbar waar je heerlijke hapjes en drankjes krijgt voorgeschoteld. Hierna zal er een verrukkelijk diner plaatsvinden buiten op het gazon of in de Heerenkamer van het landhuis. Er worden prachtige lange tafels gedekt waar je met het hele gezelschap geniet van een zelf samengesteld menu.

Vervolgens kun je je voorbereiden op de romantische openingsdans en natuurlijk een spetterende feestavond! Als de dag ten einde komt, kan je met een select gezelschap overnachten in prachtige suites en gastenkamers. Je zult de hele dag op je wenken worden bediend door het gastvrije en enthousiaste team! Klinkt dit als een droom die uitkomt? Een bruiloft net als Simon en Annemarie Keizer? Boek dan nu bij Hotel Landgoed Waterland voor de bruiloft van je dromen!

 


Gewoon het leukste blad van Nederland