Wonen & Leven

Dit prachtige speelpaleis zal je kat fantastisch vinden!

Niets is leuker dan een speelparadijs voor je kat! Helaas zijn dergelijke speeltoestellen voor katten vaak een doorn in het oog en passen ze totaal niet bij je interieur. Droom jij van een prachtig speelhuis voor je kat, die ook nog eens fantastisch bij je interieur past? Lees dan snel verder!

Pets Place heeft de producten van Poopy Cat overgenomen die vanaf nu exclusief verkrijgbaar zijn in de Pets Place webshop en in de 200 winkels! Het merk Poopy Cat heeft kartonnen paleizen voor je kat, geïnspireerd op wereldberoemde bezienswaardigheden. Denk aan kartonnen kunstwerken van het Kremlin, de Maya Tempel, het witte huis of een Sphynx. Je kat zal het fantastisch vinden! Je huisdier kan erin spelen, maar natuurlijk ook in slapen. En dat voor een spotprijsje!

De speelparadijzen zijn al vanaf € 24,99 verkrijgbaar. Nu Pets Place de producten heeft overgenomen, zijn ze veel goedkoper dan voorheen. Bovendien zijn ze een echte blikvanger in je huis! Verras je kat voor Valentijn met dit prachtige speelparadijs. Ga snel naar de website van Pets Place om alle kartonnen paleizen te bewonderen én te bestellen.

 


Gewoon het leukste blad van Nederland