Wonen & Leven

Hiermee zijn de haren en viezigheid van je viervoeters voorgoed voorbij!

Heb je een hond of kat in huis? Dan herken je het vast wel; overal haren, modder, nattigheid en zand! Dat is natuurlijk supervervelend en ontzettend onhygiënisch! Vooral na een lange dag werken heb je geen zin om op je knieën je huis te ontdoen van pootafdrukken, haren en modder. Met de producten van Kärcher kun je de viezigheden van je huisdieren in een handomdraai verwijderen!

Voor deze fantastische producten kun je terecht bij Boerenbond. Heb je vaak pootafdrukken of natte neuzen, van je hond of kat, op de ruiten? Met de Window Vac 2 maak je de ruiten supersnel weer schoon. Opgedroogde plekken of eindeloos veel haren van je huisdier? Gebruik dan de Kärcher Floor Cleaner FC5! Hiermee hoef je nooit meer op je knieën de vloer te boenen, maar is de viezigheid in een veeg weg. Krijg je de haren maar niet van je bank, kussen of autobekleding? Daar heeft Kärcher ook een fantastisch product voor! Met de Kärcher nat en droog zuiger WD3 verwijder je haren in een mum van tijd.

Een schoon huis is natuurlijk belangrijk, maar een schoon huisdier net zo! Ben je heerlijk met je hond naar het bos geweest om te rennen en ravotten? Je viervoeter kan er behoorlijk vies worden. Met de Mobile Outdoor Cleaner kun je jouw hond gemakkelijk schoon maken.

Houd je niet van schadelijke schoonmaakmiddelen? Dan is de Kärcher stoomreiniger SC3 echt wat voor jou! De hete stoom doodt bacteriën en je gebruikt geen schadelijke schoonmaakmiddelen. Zo is je huis fris en schoon zonder dat je huisdieren de schadelijke stoffen inademen. Wil je meer weten over deze handige producten? Bekijk de video’s over Kärcher bij Boerenbond!


Gewoon het leukste blad van Nederland