Wonen & Leven

Vind hier de leukste en origineelste cadeautjes voor de kleintjes!

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent natuurlijk ook weer de tijd van cadeautjes bedenken. Om jullie hier een beetje bij te helpen, verzamelden wij vier super leuke cadeau's voor kids! Dus ben jij nog op zoek naar een cadeautje voor kinderen? Laat ons je helpen in de zoektocht! 

Verras jouw kind met Little Henry of Hetty!

Wil jouw kind altijd graag helpen bij het schoonmaken in huis? Vraag Sint dan om een Little Henry of Hetty cadeau te geven. Samen stofzuigen is toch veel gezelliger dan alleen! Little Henry of Hetty is een speelgoed-stofzuiger die werkt op batterijen. Net zoals de grote stofzuiger wordt bij dit miniatuur exemplaar een compleet accessoirepakket geleverd.

Vind hier de dichtstbijzijnde winkel!

Voor de echte motormuis!

Is jouw kindje tussen de 1 en 4 jaar? Dan is deze prachtige loopscooter een geweldig cadeau! Laat je kindje racen binnen- of buitenshuis op deze levensechte scooter! De loopscooter is voorzien van een opbergruimte onder de zitting, waar de kindjes eventueel hun speelgoed in kunnen vervoeren. Ook bezit het speelgoed over een stevige rugleuning en heeft het stuur muziek en geluid.

Koop hier je cadeau!

 

Toekomstige kunstenaars

Heb je met een kleine kunstenaar te maken? Dan is schilderen op nummer een geweldig cadeau! De kinderen zijn er uren zoet mee en het eindresultaat is een fantastisch kunstwerk. Hang het schilderij op in de kinderkamer, de gang of zelfs in de woonkamer. Bovendien zijn ze spotgoedkoop!

Koop hier je cadeau!

 

Voor de keukenprinsen en prinsessen

Jonge bakkers kan je blij maken met natuurlijk: het maken van een taart! Verras je kind, kleinkind, neef of nicht met een bakpakket van De leukste taartenshop! Op de website van De leukste taartenshop vind je heerlijke recepten die je tijdens de feestdagen gezamenlijk kunt maken. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een overheerlijke taart zijn allemaal te vinden op deleukstetaartenshop.nl.

Koop hier je ingrediënten!


Gewoon het leukste blad van Nederland