Banner Princess gezamenlijk smullen 100pmagazine
Delen

Smullen zonder zorgen: Een heerlijk kerstdiner met eigen bakplaatjes!

Voedselintoleranties, allergieën of voorkeuren van bepaald eten? Met dit product kunnen al jouw gasten gezamenlijk smullen zonder zorgen!

Princess 103080 Dinner4All

Wat is er gezelliger dan met zijn allen aan tafel te koken én te eten? Voedselintoleranties en allergieën of voorkeuren kunnen nog wel eens roet in het eten gooien. Gelukkig is dat met de Princess 103080 Dinner4All voorgoed verleden tijd! Dankzij de innovatieve samenstelling, waarbij iedereen een eigen bakplaatje heeft, voorkom je dat smaken en allergenen zich vermengen met elkaar. Zo creëer voor iedereen de gewenste unieke funcooking ervaring!

Princess 100pmagazine

Heerlijk samen gourmetten én genieten

De Princess Dinner4All is dankzij de unieke samenstelling bestaande uit een centrale unit met een aardewerken serveerschaal en vier losse elegante bakplaatjes/bordjes een ware eyecatcher op tafel. Extra leuk voor een gezellig avondje bakken met vrienden/familie of met kinderen omdat je jouw favoriete vlees, vis, vega of groente gerechtjes kunt bereiden op je eigen bakplaatje!

Princess tafel gourmetten 100pmagazine

Centrale unit ook te gebruiken als serveerschaal

De centrale unit verwarmt niet en daardoor kun je deze gebruiken als serveerschaal. Leg hier heerlijke gamba’s en gekruide biefstukjes op of zoete tofu. Zo hoef je nooit meer over de hele tafel te reiken om bij de lekkerste hapjes te komen. Een ware uitkomst!

De unieke Princess 103080 Dinner4All maakt gourmetten makkelijker, gezelliger en extra feestelijk. Klik op deze link voor meer informatie!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Smartwaresgroup

Delen