TIP: Dit is hét geheim voor een geslaagde barbecue!

TIP: Dit is hét geheim voor een geslaagde barbecue!

Yes! Met het heerlijke weer is het BBQ seizoen weer geopend. Wil jij altijd een geslaagde barbecue houden? Déze tip gaat jou helpen. Ook hebben wij een fantastische kortingscode.

Barbecue seizoen

Zon, een lekker drankje in je hand én genieten van heerlijke bbq. Dat klinkt toch geweldig! Voor veel mensen betekent dit onbeperkt stokbrood met kruidenboter en veel vis, vlees en groenten eten. Zodat je daarna de hele avond heerlijk kan uitbuiken. Wil jij ervoor zorgen dat jouw bbq altijd geslaagd is? Wij helpen je graag.

Voor het héle team!

Ben jij lid van een vereniging? En willen jullie het seizoen op een gezellige manier afsluiten? A-Z Barbecue Service biedt speciale pakketten aan voor het Club Barbecue Weekend, dat jaarlijks terugkeert in het tweede weekend van juni. Tijdens zaterdag 10 en zondag 11 juni kun je samen met je teamgenoten het seizoen op een gezellige manier afsluiten en tegelijkertijd bijdragen aan het voortbestaan van de club door met z’n allen de clubkas te spekken. Jij en je mede-clubleden en/of vrijwilligers kunnen aan de slag om de heerlijkste hamburgers te flippen! Er zijn verschillende menu’s samengesteld met de lekkerste verse ingrediënten. Geen zin in vlees? Zij hebben ook menu’s voor vegetariërs, veganisten en mensen die geen varkensvlees eten.

Spek de clubkas en draag bij aan het voorbestaan van jouw club!

Sommige clubs hebben het financieel moeilijk en daarom wilt A-Z Barbecue Service graag helpen. Zij leveren alle benodigdheden voor jouw Club Barbecue Weekend voor een aantrekkelijke prijs. De omzet van de kantine wordt gebruikt om de clubkas te vullen. Zo wordt er niet alleen gezelligheid gecreëerd én lekker gegeten, maar ook bijgedragen aan het voortbestaan van jouw vereniging.

Kortingscode

Ben jij ook zo enthousiast geworden? Wij mogen in samenwerking met A-Z Barbecue Service een kortingscode weggeven: GRATISLEDEN. De code geldt voor 2 x GRATIS het A-Z Club Barbecue Menu’s t.w.v. 25 euro bij een bestelling vanaf 250 euro.

Deze code is niet alleen geldig tijdens het Club Barbecue Weekend, maar t/m het einde van 2023, oftewel, 31 december 2023.

Benieuwd naar meer informatie over de bbq? Bekijk het hier. 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met A-Z Barbecue Service