Blijft jouw make-up ook nooit zitten? Dan is dit je redding!

Blijft jouw make-up ook nooit zitten? Dan is dit je redding!

Het is de ergernis van bijna iedere vrouw: make-up die niet blijft zitten! Hoewel je er ’s morgens veel tijd aan besteedt, gebeurt het vaak dat je make-up al na een paar uur is weggevaagd. Dit kan bijvoorbeeld komen door regen, harde wind of het feit dat je de hele dag met je handen aan je gezicht zit (let er maar eens op!). Maar gelukkig heeft PUPA Milano een product ontwikkeld, waardoor je geen zorgen meer hoeft te maken dat je make-up niet goed zit!

Elke vrouw zou de Beauty Touch Stick Foundation van PUPA Milano op haar toilettafel of in haar handtas moeten hebben! Deze nieuwe stick foundation is perfect voor een snelle touch-up gedurende de dag. Makkelijk en veelzijdig in gebruik en maar liefst verkrijgbaar in acht verschillende kleuren!

Als touch-up kun je deze stick gebruiken om gedurende de dag je foundation opnieuw aan te brengen op de delen van je gezicht die glanzen of nieuwe frisheid nodig hebben. Daarnaast is kun je de stick natuurlijk ook gebruiken als foundation! Je brengt de foundation aan in smalle banen vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe. Daarna meng je het vanaf de kin naar de hals, zodat je geen overgang ziet.

Je kunt de Beauty Touch Stick Foundation van PUPA Milano heel gemakkelijk aanbrengen en over mee naar toe nemen.  Superhandig!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Care Cosmetics.