100%NL Magazine

Nog op zoek? Dít is het perfecte cadeau voor elke hobbykok!

Ken jij iemand die niet uit de keuken is weg te slaan? Dan is dit het ultieme cadeau deze feestdagen!

Voor maar €89 euro kun je iemand een onvergetelijke ervaring cadeau doen! Met de Cooqing-voucher kun je namelijk een hele dag meelopen met een chef in een 3* restaurant naar keuze! De droom van elke hobbykok!

Vanaf het moment dat je via Cooqing.nl de voucher ter waarde van 89 euro hebt gekocht en geactiveerd op de website, neem je contact op met de chef van het door jou gekozen restaurant dat bij Cooqing aangesloten zit. Koken doe je voor minimaal 4 personen, maar kan ook voor veertig of zelfs meer, afhankelijk van het restaurant. Met de chef bespreek je de datum en de wijze waarop je bij het kookproces betrokken wilt en kunt worden. Dat kan verschillen per restaurant.

Waanzinnig lekker

Je kunt ’s morgens al aanhaken, eten met de brigade, alles van A tot Z maken en na het toetje aanschuiven. Je mag ook gewoon observeren, vragen stellen, borden opmaken, aan tafel schuiven met de gasten en genieten van het eten waarvan je nu beter weet waarom het zo waanzinnig lekker is. Je leert nieuwe technieken en originele manieren van opdienen en hoe je bijzondere smaken met elkaar kunt combineren. En voor de gever van het cadeau is het natuurlijk ook genieten; die eet de resultaten lekker op!

Vind jouw Cooqing-voucher op www.cooqing.nl en geef iemand deze speciale dag om nooit te vergeten!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Cooqing