100%NL Magazine pizzarette

Maak het thuis gezellig met een pizzarette!

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur. Tijd om gezellig samen te zijn en lekker lang te tafelen. Met een pizzarette maak je je avondje helemaal compleet!

Effe wachten….Pizza!

Met de feestdagen in aantocht worden de plannen voor de gezellige avondjes alweer gemaakt. Hoe gaan we het organiseren? Welke cadeautjes halen we in huis? En de allerbelangrijkste vraag: wat moeten we nu weer op tafel voorschotelen?

Heb je wel eens gedacht aan een Pizzarette? Met een pizzarette tover je in een mum van tijd de heerlijkste pizza’s tevoorschijn en maak je er een echt feestje van! Ga jij voor de traditionele pizza of ‘pimp’ je je pizza met de allerlekkerste garnituren? Je bent zelf de chef! Hartstikke leuk om te doen met je kinderen, laat ze zelf de chef spelen!

Koop nu je pizzarette met korting!

Deleuksteshop.nl is een betrouwbare webshop met de leukste en unieke deals. Naast te gekke deals zal er ook samengewerkt worden met diverse bekende Nederlanders en influencers om hun eigen exclusieve producten te ontwikkelen.

Op deleuksteshop.nl vind je nu ook een te gekke Pizzarette van Pizza la Casa. Je shopt de pizzarette nu met maar liefst 32% korting! De pizzarette is geschikt voor 6 personen, heeft een warmfunctie aan de bovenzijde en heeft een krachtig vermogen van 1100 Watt.

Shop snel je pizzarette voor het te laat is, want op is op! Ideaal voor de heerlijke avondjes thuis, samen met vrienden en familie.