100%NL Magazine Hoogvliet

Ken jij ze al? Maak kennis met High Five in het gratis Winterdoeboek bij Hoogvliet!

Vanaf 3 februari ontvangen klanten van Hoogvliet bij besteding van €10,- in de winkel en bij online bestellingen het gratis Winterdoeboek!

De klanten van Hoogvliet, en dan met name de kinderen, woorden voorgesteld aan 5 vernieuwde karakters: de groep High Five. Vrienden Tess, Ravi, Bente, Steef en Mira beleven samen spannende en grappige avonturen. En dan vooral als de avond valt, en de winkel sluit…want dan komen de figuren tot leven!

Wist je dat Hoogvliet de meest kindvriendelijke supermarkt van Nederland is? Op speelse wijze kunnen kinderen binnenkort kennismaken met de vriendengroep High Five in het Winterdoeboek! Het Winterdoeboek zit vol met leuke opdrachten voor de kids. Door te kleuren, puzzelen, knippen, plakken, cakejes te versieren én de stripavonturen te lezen maken de kinderen kennis met de vriendengroep High Five.

Vanaf 3 februari 2021 ontvangen klanten het Winterdoeboek gratis bij besteding van €10,- in de winkel en bij online bestellingen. De oplage is beperkt, dus: Op=Op.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hoogvliet