100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman brengt heftige periode in beeld: ‘6 keer opgenomen’

Het gaat gelukkig weer wat beter met Bibi Breijman, maar zij heeft er zware weken opzitten. Nu deelt zij er een video over.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Opgenomen

Nog maar heel kort geleden bracht Bibi het geweldige nieuws naar buiten dat zij voor de derde keer in verwachting is. Helaas kreeg Bibi deze derde zwangerschap weer last van HG (zwangerschapsziekte) en daardoor kwam zij in het ziekenhuis te liggen. Het gaat inmiddels weer wat beter met de zangeres, maar zij kijkt terug op een paar hele heftige weken.

Op Instagram plaatst Bibi nu een video, waarin zij de afgelopen weken in beeld brengt. Vanaf het moment dat zij Waylon vertelt dat zij opnieuw ouders worden, tot het moment dat Bibi weer kan optreden. Zij laat alles zien en dat brengt heel wat emoties met zich mee. Wij zijn blij dat het nu weer wat beter gaat met Bibi. Wat is dit een powervrouw zeg.

https://www.instagram.com/reel/C22X9aotB0S/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
Lees alle artikelen over Bibi Breijman