100pmagazine_bibi
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman verbluft volgers in sexy, rood badpak

Bibi is samen met een vriendin aan het genieten van een vakantie in Bali. Zij laat haar volgers blozen met deze prachtige foto op de rand van het zwembad.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Rood badpak

Vorige week deelde Bibi al een foto in haar Instagramstory, waarin te zien was dat zij haar koffer aan het inpakken was. Waar zij naartoe zou gaan op vakantie was nog niet bekend, tot vandaag. Op Instagram deelt Bibi een foto waarvan wij en al haar volgers het allemaal warm krijgen. In een felrood badpak poseert de presentatrice op de rand van het zwembad. Niet om de hoek, want Bibi is samen met haar vriendin Naomi Buurman aan het genieten van een welverdiende vakantie in het verre Bali. Volgers gaan uit hun dak na het zien van deze foto. ‘Geniet ervan mooierd’ en ‘Heerlijk. Geniet ervan. Prachtige foto’, schrijven twee volgers. Wat een geweldige foto is dit. Geniet van deze heerlijke vakantie, Bibi en Naomi.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman