100pmagazine bibi chester en teddy
Zie ook:
Delen

CUTENESS OVERLOAD: Chester zet chillmodus aan en ligt in slaapzak in Bibi’s koffer

Het lijkt erop dat Bibi binnenkort op vakantie gaat. Tijdens het inpakken neemt Chester alle ruimte in beslag, want hij vindt de koffer zelf lekker liggen.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers. Ook wij smelten keer op keer weg bij het zien van hun ondeugende koppies.

Koffer

Bibi vlucht weg van het koude, regenachtige weer hier in Nederland, want zij gaat op vakantie. Of zij samen met Waylon en de kinderen op vakantie gaat, of dat het een werk gerelateerde trip is, komen wij snel achter, wanneer zij op Instagram iets deelt over deze reis. Terwijl Bibi haar kleding en schoenen oprolt en alles een plekje wil geven in de koffer, blijkt zij opeens een stuk minder ruimte te hebben. Chester ligt namelijk in zijn beertjes slaapzak aan de ene kant van de koffer. Bibi deelt een foto van haar zoontje in de koffer en het is echt het liefste wat je vandaag zult zien. Chester kijkt zijn moeder met een ondeugende en schattige blik aan. Inpakken kan op zich laten wachten, wanneer zo’n lief hummeltje je zo aankijkt…

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
Lees alle artikelen over Bibi Breijman