100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

Bibi openhartig over vreemdgaan Waylon: ‘Ik had het net zo goed kunnen zijn’

Waylon en Bibi zijn weer dolgelukkig samen, maar dit is wel even anders geweest, toen bekend werd dat Waylon vreemdging. Hier vertelt zij nu over.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Relatie met Waylon

Tussen Bibi en Waylon gaat het inmiddels weer heel goed en de twee zijn nog steeds hartstikke verliefd op elkaar, maar dat is wel even anders geweest. In de periode dat Bibi hoogzwanger was van Chester, ging Waylon namelijk vreemd en dit werd net na de geboorte van de kleine jongen bekend. Aan RTL Boulevard vertelt Bibi over deze periode, de maanden daarna en hoe zij dit samen hebben opgelost.

‘Het gaat gewoon super goed en ik ben gewoon blij dat we het hebben overwonnen en dat we er sterker uit zijn gekomen. En ook dat dit probleem op tafel is komen te liggen, want wij zijn nou eenmaal bekend, dit hoort bij ons leven en anders waren wij misschien nog heel lang blijven hangen in een taboe. Dit soort dingen komen gewoon echt voor in het leven en ik ben blij dat wij het hebben overwonnen’, vertelt Bibi.

Therapie

Ook zegt Bibi dat Waylon niet per sé een andere man is geworden, want zij is nog steeds verliefd op de man die zij toen heeft leren kennen. ‘Er zijn bepaalde dingen in je relatie waar je niet helemaal uitkomt samen, of waar je niet over durft te praten en daarom was het heel fijn dat het op tafel kwam te liggen en dat iedereen er een mening over had, want je moest het wel aanpakken.’ ‘Dat hele vreemdgaan vond ik nog niet het moeilijkste. Het is meer: voel je je veilig bij elkaar, om het daarna op te lossen en om je fouten durven aan te kijken en dat te erkennen en ervoor te vechten. Dat vind ik veel belangrijker. Fouten maken we allemaal. Maak ik ook. Ik had het net zo goed kunnen zijn’, zegt zij openhartig. Bibi en Waylon zijn samen in therapie gegaan en zij zijn er heel sterk uitgekomen. Heel fijn om te horen. Het is zo’n mooi gezin van 4…

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Bibi Breijman

AAWH: Bibi Breijman laat harten smelten met reeks foto's van kinderen
AAWH: Bibi Breijman laat harten smelten met reeks foto’s van kinderen
FOTO: Bibi Breijman showt groeiende babybuik in leren outfit!
FOTO: Bibi Breijman showt groeiende babybuik in leren outfit!
Lees alle artikelen over Bibi Breijman