100%NL Magazine Bibi Breijman Instagram
Zie ook:
Delen

SMELT: Bibi laat volgers verdrinken in Chester’s felgroene ogen

Volgers gaan keer op keer uit hun dak, wanneer Bibi een close-up foto van Chester deelt. Van deze kregen wij ook weer een grote glimlach op ons gezicht.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Betoverende ogen

Dat Bibi en Waylon twee héle lieve kinderen hebben, moge duidelijk zijn. Volgers gaan dan ook keer op keer uit hun dak, wanneer Bibi of Waylon een foto van één van de kinderen deelt. De ene keer is dat Teddy die een gek dansje doet en de andere keer is dat Chester die iedereen verlegen laat worden met zijn lieve lach en betoverende ogen. Dit keer drinkt Chester zijn fles in Bibi’s armen en daar maakte Bibi een foto van. Met zijn felgroene, grote ogen kijkt hij zijn moeder aan. Wij verdrinken er bijna in. Wat is het toch een knap mannetje.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman