header_robertchantal
Zie ook:
Delen

Ontroerde Chantal Bles: ‘Gelukkig hebben we de mooie herinneringen nog’

'Het leven gaat zo snel', begint Chantal haar bericht en daar geven wij haar 100% gelijk in.

Chantal Bles en Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos zijn al jaren samen en hebben twee kinderen: dochter Jada en zoon Josh.

Ruim 10 jaar geleden ging Robert al eens op zijn knieën voor Chantal. Nadat hun dochter Jada te horen kreeg kanker te hebben werden de trouwplannen in de koelkast gezet, wat natuurlijk begrijpelijk is. Jada werd kankervrij verklaard en alles leek weer goed te gaan bij de familie, dus besloot Robert opnieuw op zijn knieën te gaan. Ook hier zei Chantal volmondig ‘ja’ op. Het stel trouwden een paar maanden geleden in Nederland en onlangs in Italië. Het zag er echt uit als een sprookje.

Herinneringen

Het is alweer een paar maanden geleden dat Chantal een hele dag mocht genieten van haar vrijgezellendag met al haar vrienden en vrouwelijke familieleden om zich heen. Chantal blikt vandaag even terug op deze fantastische dag.

‘Het leven gaat zo snel! Het lijkt alweer zo lang geleden dat ik mijn bachelor in Amsterdam had. Wat was het geweldig! En wat had ik deze avond nodig met mijn meiden. Het is zo’n bijzonder gevoel wanneer je verrast word door je besties. Gelukkig hebben we de beelden en de mooie herinneringen nog… voor altijd’, schrijft zij. Wij snappen Chantal volkomen, want de tijd vliegt inderdaad echt voorbij. Op deze dag moest de sprookjesachtige bruiloft nog beginnen en dat is nu alweer weken geleden…

Bron en Beeld: Instagram Chantal Bles.

Delen

Meer over Chantal Bles

Heel mooi nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos
Heel mooi nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos
Chantal Bles deelt bijzondere beelden van pasgeboren baby: 'Je bent ons zonnetje'
Chantal Bles deelt bijzondere beelden van pasgeboren baby: ‘Je bent ons zonnetje’
Lees alle artikelen over Chantal Bles