100pmagazine bibi chester en teddy
Zie ook:
Delen

CUTENESS OVERLOAD: Deze video van Chester met eens schaterlach overtreft echt álles!

Bibi deelt na lange tijd eindelijk weer eens een video van haar lieve zoontje en wij smelten er echt bij weg. Dit is zó schattig!

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Lachebekkie Chester

Bibi heeft afgelopen week alle foto’s van haar Instagramaccount verwijderd en zij deelde in de loop van deze week wat foto’s die te maken hebben met de nieuwe muziek die zij heeft gemaakt. Wij en al haar volgers vinden dit enorm jammer, want Bibi deelde dagelijks de leukste en liefste foto’s van haar kinderen. Gelukkig deelde Bibi wel een Instagramstory waarbij wij en álle volgers duidelijk weg zijn gesmolten. Bibi loopt Chester’s kamer binnen en daar ligt hij met een grote glimlach op zijn gezicht. Waylon kust hem over zijn hele lichaam en Chester giert het uit. ‘Ja heb nou nog maar eens een rot dag’, schrijft Bibi. Dat wordt inderdaad moeilijk, nadat je deze video hebt gezien. Wij hopen dat zij weer meer van dit soort fantastische video’s gaat delen. Dit is zó lief!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman