Zo ziet de dochter van Leco van Zadelhoff er nu uit

Zo ziet de dochter van Leco van Zadelhoff er nu uit

Leco's dochter Robbie is inmiddels alweer 16 jaar oud. Op Instagram plaatst hij wat foto's van de meid waar hij zoveel van houdt.

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bekend als Nederlands stylist, televisiepresentator, visagist en schrijver. Hij is tegenwoordig wekelijks te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. Ook is hij de vaste visagist van verschillende BN’ers. Leco’s beste vriendinnen Leontine Ruiters en Caroline Tensen zitten regelmatig bij hem in de stoel en daar deelt hij op Instagram vaak foto’s van.

Dochter

Leco is sinds 2016 samen met zijn grote liefde Carlos, maar daarvoor heeft de visagist negentien jaar lang een relatie gehad met Rob Sintenie. Met hem kreeg Leco zijn dochter Robbie. Rob, Robbie’s biologische vader, overleed deze zomer op jonge leeftijd. Dit is en blijft een enorm gemis voor zowel Leco als hun dochter Robbie.

Trotse vader

Op Instagram plaatst Leco veel foto’s met zijn vrienden, vriendinnen en op zijn werk, maar zijn dochter Robbie komt ook regelmatig in beeld. Dit keer plaatst hij drie super leuke, spontane foto’s met zijn 16-jarige dochter. ‘Ik hou heel veel van je lieve Robbie.. Altijd in mijn hart. Ik hou van jou’, schrijft Leco onder de foto’s, waarop vader en dochter genieten van wat quality time met z’n tweeën. Het geluk spat er duidelijk vanaf. Wat zal Leco trots zijn op zijn meid.

 

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff.