100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dochter Maxime Meiland blijkt taartmonster

Vivé's eerste verjaardag werd gevierd en daarbij werd een vrolijke, gekleurde taart gegeten. Vivé was na haar eerste hapje duidelijk onder de indruk.

Verjaardag

In huize Molkenboer-Meiland was het groot feest vorige week. Maxime en Leroy’s dochtertje Vivé mocht namelijk 1 kaarsje uitblazen. Naast een huis vol slingers en ballonnen, werd er ook een grote, gekleurde slagroomtaart gegeten. Vivé had de eer om hem als eerste te proeven. Claire liet haar het eerste beetje slagroom van haar vinger likken, maar vervolgens ging Vivé haar eigen gang en at zij de taart op eigen houtje op. Al ging niet alles in haar mond en zat de taart na afloop ook op de rest van haar gezicht. Wat geweldig om haar enthousiasme te zien. Vivé was duidelijk onder de indruk van haar eerste hapjes taart.

Erica

Wat veel volgers gelijk opviel, is dat Leroy en Maxime’s dochter Vivé ontzettend veel op haar oma Erica Meiland lijkt. Toen zij nog maar net geboren was, viel het veel mensen al op en nog steeds heeft zij iets weg van haar oma. Grappig genoeg lijkt Maxime’s dochter Claire ook niet per se op haar eigen moeder. Onder de foto’s die Maxime van haar dochter Claire deelt, krijgt zij namelijk veel de reactie dat zij op haar tante Montana lijkt. Maxime plaatste een aantal weken geleden een foto van zichzelf met haar oudste dochter op vakantie en daarop was duidelijk te zien dat Claire’s blik hetzelfde is als die van haar tante Montana. Wat grappig om te zien dat beiden dochters meer weg hebben van oma Erica en tante Montana dan van hun eigen ouders.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Lees alle artikelen over Maxime Meiland