100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

HOERA: Leroy en Maxime vieren 1e verjaardag dochtertje Vivé

Een paar weken na de magische bruiloft is het weer feest in huize Molkenboer-Meiland. Leroy en Maxime's dochtertje Vivé mag vandaag alweer 1 kaarsje uitblazen.

Gezin

Leroy en Maxime hebben elkaar eind juli het jawoord gegeven en sindsdien zitten zij nog steeds op een wolk met het gezin. Al waren zij de jaren daarvoor ook al onwijs gelukkig samen met de kinderen, elkaar en de hele familie. Maxime is al jaren moeder van dochtertje Claire, maar samen met Leroy kreeg zij een jaar geleden Vivé. Op Instagram delen Maxime en Leroy veel foto’s en video’s van de kinderen en dat vinden hun volgers maar al te fijn.

Jarig

Voor velen lijkt het gisteren dat Vivé is geboren, maar dit is alweer een jaar geleden. Claire’s kleine zus mag vandaag namelijk 1 kaarsje uitblazen. Op Instagram deelt Leroy wat foto’s van zijn trots met daarbij: ‘Hiep hiep hoera, wat gaat de tijd toch snel! Lieve Vivé 1 jaar’. Wat een heerlijke foto’s zijn dit en wat is Vivé toch een schatje.

Bruiloft

Tijdens de bruiloft waren Claire en Vivé de bruidsmeisjes van Leroy en Maxime en dat zag er echt onwijs schattig uit. Zo deelde Maxime destijds dat zij hele schattige jurkjes voor de zussen had uitgekozen, zodat zij ook zouden stralen tijdens de grote dag. Op Instagram deelden zij hier eergisteren een korte video van. Aan alle beelden te zien heeft iedereen een geweldige dag gehad tijdens de sprookjesachtige bruiloft. Voor nu wensen wij het gezin een fijne 1e verjaardag van Vivé toe.

https://www.instagram.com/p/Ciesv90MiuK/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Leroy Molkenboer

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland