100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

FOTO: Bibi Breijman showt groeiende babybuik in leren outfit!

Voor de derde keer is Bibi Breijman weer prachtig zwanger! Vol trots showt ze haar groeiende babybuik op Instagram.

Bibi Breijman

Bibi Breijman is een van de meest geliefde Nederlandse mediapersoonlijkheden. Ze is niet alleen zangeres, maar ook vlogger en presentatrice. Samen met haar partner Waylon vormt ze al jarenlang een hecht stel. Hoewel ze vorig jaar een zware tijd hebben doorgemaakt, zijn ze hier sterker dan ooit uitgekomen. Dit is extra bijzonder omdat ze samen twee kinderen hebben, dochter Teddy en zoon Chester, die dagelijks een glimlach toveren op de gezichten van Bibi’s volgers.

Derde kindje

Bibi en Waylon maakten afgelopen december bekend zwanger te zijn van hun derde kindje samen. Een poosje geleden wat het gezin op een welverdiende vakantie waar ze genoten van wat nodige quality time samen. Tijdens het shoppen vond Bibi een te schattig paar babyschoentjes. Maar…verraden de kleuren welk geslacht het derde kindje van Bibi en Waylon heeft? Ben je benieuwd geworden naar de foto? Die zie je hier!

Groeiende babybuik

Inmiddels tellen de maanden weg en komt de due date van Bibi steeds dichterbij. Na de paar eerste weken in het ziekenhuis te hebben doorbracht voelt Bibi zich gelukkig weer een stuk beter. Op Instagram deelt ze een prachtige foto van zichzelf waarbij ze vol trots poseert met haar groeiende babybuik.

De foto van Bibi krijgt heel veel likes en reacties, haar fans vinden het geweldig! Benieuwd geworden naar de foto? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

AAWH: Bibi Breijman laat harten smelten met reeks foto's van kinderen
AAWH: Bibi Breijman laat harten smelten met reeks foto’s van kinderen
Verklapt Bibi met deze foto het geslacht van haar kindje?
Verklapt Bibi met deze foto het geslacht van haar kindje?
Lees alle artikelen over Bibi Breijman