100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

HAPPY FAMILY: Bibi, Waylon en de kinderen stralen op hilarische gezinskiekjes

Één van de leukste gezinnen van Nederland: die van Bibi en Waylon. De gezinsfoto's die Bibi nu deelt, zijn weer om te gieren, maar zó leuk!

Bibi en Waylon

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Gezinsfoto’s

Bibi en Waylon zijn harde werkers, maar zij maken zo veel mogelijk tijd vrij om leuke dingen met de kinderen te doen. Zij gaan er regelmatig op uit en gieren wat af met elkaar. Dit keer deelt Bibi een reeks gezinsfoto’s, waar wij heel hard om moesten lachen. De foto’s zijn gemaakt in een grote ‘lachspiegel’, waarin iedereen steeds een andere vorm krijgt. Aan de grote glimlach op alle gezichten te zien, hebben zij hier de grootste lol beleefd met elkaar. De enige die het nog niet helemaal snapte, was Chester. Hij blijft met een serieuze blik voor zich uit kijken en dat maakt de foto’s nog grappiger. ‘Lachspieren komen in beweging met die lachspiegels’ en ‘Jullie zijn zo fantastisch!!’, zijn wat reacties. Wat een heerlijke foto’s…

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
Lees alle artikelen over Bibi Breijman

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon