100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Smit en Liza stralen op vakantiekiekje met adembenemend uitzicht

Het lijkt erop dat het stel even met z'n tweeën van een welverdiende vakantie aan het genieten is. Aan het uitzicht vanaf de hotelkamer ligt het niet.

Gezin

Jan Smit en zijn geliefde Liza zijn al jaren een stel en zij zijn al ruim 10 jaar gelukkig getrouwd. Liza kreeg dochter Fem uit een vorige relatie en samen met jan kreeg zij dochter Emma en zoontje Senn. Jan deelt zo nu en dan wat foto’s en video’s van zijn mooie gezinnetje. Wanneer zij samen op vakantie zijn bijvoorbeeld of wanneer hij even wil delen hoe trots hij op de kinderen en zijn vrouw is. Aan alle foto’s te zien genieten zij ontzettend van alle momenten die zij samen beleven.

Athene

Het lijkt erop dat Jan en Liza nu even voor de rust kiezen en met z’n tweeën een vakantie hebben geboekt. Op Instagram deelt Jan een prachtige foto met Liza. Samen staan zij op het balkon, waar zij een prachtig uitzicht hebben op de Akropolis in Athene. Wat een geweldige locatie is dit. Onder de foto plaatst Jan een liedje van zichzelf: ‘Starry nights’. Al zou het nummer ‘De Straten Van Athene’ ook passend zijn in deze stad. Wij wensen het stel nog veel plezier tijdens deze heerlijke vakantie in het mooie Griekenland.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit